Större lokaler till ett växande IT företag

Håller ditt IT företag på att växa ur sina lokaler? Grattis, det betyder att ditt företag är ett framgångsrikt växande företag. När du letar lokaler bör du inte vänta till sista sekunden. Börjar du leta i god tid, innan läget är akut kan du vinna mycket.

Läge

Beroende på vilken typ av företag du driver är läget olika viktigt. Har du en butik kan läget vara oerhört viktigt. Vilken typ av kunder du har påverkar också hur viktigt läget är. Består kunderna av personer som väljer ditt företag av en slump är ett centralt läge viktigt. Har du inte några ”walk in customers” kan du välja en lokal utanför centrum. Väljer du en lokal utanför centrum kan du få mer yta för pengarna. Mer om detta hos Driva Eget.

Uppfräschning

Har du hittat en bra lokal för ditt företag är det rätt tid att fräscha upp lokalen innan ni flyttar in. Även om lokalerna redan är fräscha kan de behöva anpassas för just din verksamhet. Fler saker som är viktiga inför en flytt hittar du hos businesstech.idg.se.

Hur du hittar lokaler

Det är viktigt att du inte väntar för länge med att leta lokal. På vissa orter är behovet av lediga lokaler större än utbudet av lediga.